

روتر چیست و نحوه عمکرد آن چیست
روتر چیست و نحوه عمکرد آن چیست ؟ سوالی که شاید برای شما پیش آمده باشد. دسترسی به اینترنت تقریباً برای همه چیز در حال حاضر کلیدی است. روترها بخش ضروری دسترسی به اینترنت هستند. اگرچه روترها مستقیماً به اینترنت وصل نمی شوند، اما در برقراری ارتباط گسترده اینترنت بین چندین دستگاه مهم هستند. در این مقاله، با تعریف روتر، نحوه عملکرد، انواع روترهای شبکه موجود و موارد دیگر آشنا شوید.
روتر چیست؟
روتر یکی از مهم ترین تجهیزات شبکه اکتیو می باشد. که طبق تعریف، دستگاهی است که داده ها را از طریق شبکه های کامپیوتری ارسال و دریافت می کند. به طور خاص، در سراسر شبکه های محلی (LAN) کار می کند. و دستگاه ها را در یک فضای محلی به یکدیگر متصل می کند. تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. همه روترها دارای یک آدرس MAC و یک آدرس IP هستند.
روتر چه کاری انجام می دهد؟
روترها برای اتصالات شبکه ضروری است. آنها شبکه های کامپیوتری را به یکدیگر متصل می کنند. و امکان ارتباط و اشتراک گذاری بسته های داده را فراهم می کنند.
هر بسته ای که از شبکه خارج می شود، به روتر می رود. روتر آدرس آی پی و آدرس مقصد بسته را مورد بررسی قرار می دهد. و نزدیک ترین مسیر را براساس قوانینی که برای این دستگاه تعریف شده ، انتخاب می کند. و به یک روتر دیگر که ورودی یک شبکه دیگر می باشد ارسال می کند.
تفاوت مودم ها با روترها چیست؟
یک مودم کسب و کار شما را از طریق ارائه دهنده خدمات اینترنتی (ISP) به دسترسی به اینترنت متصل می کند. از طرف دیگر، یک روتر، بسیاری از دستگاه ها را در یک شبکه از جمله مودم ها به هم متصل می کند. با نصب روتر، مودم ها و سایر دستگاه ها می توانند داده ها را از یک مکان به مکان دیگر منتقل کنند.
انواع مختلف روترها چیست؟
روترهای سیمی
روترهای سیمی معمولاً مستقیماً از طریق کابل های شبکه به مودم ها یا شبکه های گسترده (WAN) متصل می شوند. آنها معمولاً دارای یک پورت هستند که برای ارتباط با اینترنت به مودم متصل می شود.
روترهای بی سیم
روترها همچنین می توانند به صورت بی سیم به دستگاه هایی متصل شوند که از استانداردهای بی سیم مشابهی پشتیبانی می کنند. روترهای بی سیم می توانند اطلاعات را از اینترنت دریافت کرده و به آن ارسال کنند.
سیستم عامل روتر
روتر ها مانند دیگر تجهیزات کامپیوتری دارای پردازنده ، حافظه رم و موارد دیگری می باشند. همچنین دارای سیستم عامل های مختلف باشند که وظیفه مسیر یابی را به عهده دارد. این سیتم عامل ها هم به صورت گرافیکی و هم به صورت خط فرمان در دسترس می باشند.
جمع بندی
هر کدام از تجهیزات شبکه وظیفه خاصی دارند که در کنار هم می توانند به عملکرد درست یک شبکه کمک کنند. روتر از هوشمند ترین و کاربردی ترین تجهیزات شبکه محسوب می شود. که در این مقاله با آن آشنا شده اید. در صورت نیاز به مشاوره و خرید این دستگاه می توانید با کارشناسان آی تی آرمان حساب تماس بگیرید.
دیدگاه ها